Вечеря за шампиони

„Ювентус“ поля класирането за 1/2-финалите в Шампионската лига с празнична вечеря. Такова бе обещанието на наставника Масимилано Алегри при благоприятен резултат на „Камп Ноу“ (0:0). Веднага след двубоя „бианконерите“ са се отдали на тихи празненства, включващи паста, пържени картофи и пилешко месо.

Героят от първата среща Пауло Дибала, реализирал два от головете, публикува снимка с надпис „Голяма вечеря днес.“

Иконата на отбора - стражът Джанлуиджи Буфон остана изненадан от факта, че не допусна гол срещу каталунците за 180 минути.

„Вярвах, че имахме добри шансове за класиране след успеха с 3:0 в Торино, но честно казано не съм мислил, че ще запиша суха мрежа на „Камп Ноу“ - обясни италианският национал. - От възможните съперници единствено „Атлетико“ не се бори за титлата във вътрешния шампионат, което означава, че ще се съсредоточи изцяло върху Шампионската лига. Остават още 3 мача до голямата цел. 3 двубоя на високо равнище.“

За стража това може да е последна възможност да прибави към богатата си кариера трофея, който все още му се изплъзва през годините.

Наставникът на „Ювентус“ Масимилиано Алегри бе краен след двубоя.

"Имах чувството, че и цял ден да играем, пак няма да ни вкарат гол – обясни специалистът. - Поздравявам играчите за всичко, което правят през сезона.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят