Взрив от високи скорости в Свети Влас

За пета поредна година „Марина Диневи“ в Свети Влас е домакин на уникалното за България рали за супер автомобили Премиум Рали София - Свети Влас.

Яхтеният порт се превърна в истинска арена на епичен сблъсък. Сред 35-те екзотични автомобили, които ще мерят конски сили в тазгодишната оспорвана и зрелищна надпревара, се отличаваха и такива, които са единични бройки за България и Европа.

Пилотна кола от старта в Свети Влас тази година беше българската супер кола SIN R1, пилотирана от нейния създател Росен Даскалов. Автомобилът е с мощност над 500 к.с. и ускорява от 0-100 км. за по-малко от 4 секунди. Супер колата ще придружи екипажите до техните първи изпитания – Драг и Италианско преследване.

Конвоят от зрелищни автомобили ще финишира на 17 юни пред хотел „Маринела“ в София, където ще има състезание за най-добра генерация. Оттам компанията с бензин в кръвта, ще продължи с доброто настроение в киноцентър Ню Бояна филм, където ще се проведе и церемонията по награждаването. Многократният ни рали шампион Димитър Илиев и тази година е част от съдийския екип на ралито.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл