Видинската община опровергава публикация на кандидат-кмет във фейсбук

Снимка: Уикипедия

Видинската община излезе на своята интернет страница с официално опровержение на публикации на кандидата за кмет на крайдунавския град д-р Цветан Ценков, който отива на балотаж със сегашния градоначалник Огнян Ценков.

Във фейсбук страницата си кандидатът за кмет на община Видин д-р Цветан Ценков се обръща с призив към гражданите, в който заявява, че ще предприеме следните мерки: „веднага, ако спечеля доверието ви: Край на заплахите и политическия рекет! Служителите на общината и всички общински структури ще работят спокойно….“

"Ръководството на община Видин обаче категорично отхвърля обвиненията в политически рекет и изразява възмущението си от обидните думи, които уронват престижа на местната институция. Служителите на общината работят в спокойна среда и върху тях никога не е оказван политически или какъвто и да било друг натиск", пише в опровержението.

Във връзка с публикации за нарушения на Закона на обществените поръчки администрацията заявяват, че всички заведени производства пред контролните органи (Комисия за защита на конкуренцията, Върховен административен съд) за нарушение на Закона за обществените поръчки, са решени в полза на общината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика