Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" във вторник, 4 юли 2017

Градушки помляха половин България

02-1-newПреливащ язовир затвори пътя Плевен - Ловеч. Ледени късове с размерите на юмрук унищожиха къщи и реколти в Плевенско и Кнежа. На много места в северозападната част на страната са потрошени покриви, стъкла и дограми, наводнени са мазета.

 

 

 

 

Президент и премиер се разбраха: Държавните институции да работят в синхрон

Радев и БорисовМинистър-председателят приветства идeята на президента за единен орган срещу корупцията.

 

 

 

 

 

Длъжен ли е работодателят да освободи служител с право на пенсия?

09-1Трудово-правна консултация отново в "Труд" - отговаря Тодор Капитанов, юрист, национален секретар на КНСБ, консултант и специалист по публични лекции в областта на трудовите и социални въпроси, комуникациите и публичния сектор.

 

 

 

Корупция и кражби на вода е имало още преди 19 века

13_%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b2%d1%8eТрима премиери и 30 министри напразно обещават пари за разкопките в Никополис ад Иструм, казва д-р Иван Църов, директор на Регионалния исторически музей във Велико Търново в интервю за "Труд".

 

 

 

 

Глобата за “Гугъл” - удар срещу “малките” в Европа

10-01ЕК не трябва да налага промени, които задоволяват лобистките интереси на няколко фирми - коментар на Георги Заяков, студент в Хумболтовия университет в Берлин, член на Българското либертарианско общество.

 

 

Стръв за наивници

11_1Цените са въпрос на пазар, контрол и регулации, ако има такива. Докато ни будалкат колко по-некачествени са храните у нас, пропускаме по-важните теми - анализ на Емил Спахийски.

 

 

 

Владимир Далаклиев - Нинджата

32-01Силует на 25-годишния състезател по таекундо, донесъл първото отличие за България от световно първенство при мъжете – бронз.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България