Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в събота, 19 май 2018

Животни проговарят чрез мобилно приложение в столичния зоопарк

01-1130-години чества най-старата зоологическа градина на Балканите. 1,5 млн. лв. инвестира общината в градината. Започва основен ремонт на сектора на маймуните.

 

 

Борисов: Егоизмът на Балканите изчезна

04-1Всички геополитически играчи се заинтересуваха от региона, обяви премиерът. През юни пристига китайският премиер. Гърция се присъедини към формата 16+1.

 

 

 

 

Митове и факти за лотариите

16-new_1_224872Правният екип на Института за модерна политика (ИМП) изпрати в Народното събрание и до министър-председателя обстоен експертен доклад и оценка на въздействието на предлаганите от група депутати промени.

 

Европредседателството - големият български успех

11-1-kutiМнозина очакваха вяло, безлично и рутинно протичане. „Софийският процес“ безспорно е пробив по въпроса за преодоляване на балканските противоречия - анализ на д-р Борислав Цеков.

 

 

 

 

 

 

Мисията на масоните е да творят добро

13-1Двуличието и демагогията, лицемерието и притворството нямат място в ложите, казва Искрен Йотов, Велик майстор на ОВЛБ, в интервю за "Труд".

 

 

 

 

 

Мирно! Равнение на Запад!

10-1Тази пролет се случи най-масовото вливане на атлантическа кръв в генералитета - коментар на Емил Спахийски.

 

 

 

 

Боян не можеше да подцени връх

OLYMPUS DIGITAL CAMERAОрганизмът не се възстановява над 6000 м, над тази височина имаш часове, а не дни, казва алпинистът Младен Данков в интервю за „Труд“.

 

 

 

 

Мъжко момиче

40-sandraСилует на Сандра Бълок.

 

 

 

 

 

 

Новият брой на "Труд Фамилия"

%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5Елегантното списание с холивудски интервюта, кинопремиерите на седмицата, здравословно хранене, кулинария, хороскоп, вицове, кръстословица. Не се продава отделно от вестника!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България