Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в понеделник, 25 юни 2018

04-1-1Гугъл снима отново 47 града в България

Kолите на “Гугъл Стрийт Вю” тръгват отново по българските пътища от днес с цел да актуализират локалните данни в Google Maps. Фокус на автомобилите на “Стрийт Вю” тази година ще бъде получаване на актуална информация за свързването на пътища между градовете.

 

06-1Над €14 млн. прибрали „зелените“ от Брюксел, искат още

Достъп до европейско финансиране от 23 милиона евро по програма LIFE са имали организации от коалицията “За да остане природа в България” през периода 2007-2013 година. LIFE е единственият финансов инструмент на Европейската комисия, чрез който специализирано се отпускат средства за опазването на околната среда.

 

полицияЖандармерия спря цигански кючеци

Цигани засипаха с камъни и дървета полицаи, пристигнали в махалата им “Саранск” в Ботевград заради силна музика. Наложило се жандармерия да укроти страстите, да изключи тонколоните и да възстанови нощната тишина в града. Шестима от нападателите били разпознати и обявени за издирване, а около обед вчера петима от тях били заловени.

 

21-01Спират ДДС измамите в онлайн търговията

Идеята е да бъде въведен принципът “следи парите” в онлайн търговията. Като банките ще дават информация на НАП и другите приходни администрации в ЕС за онлайн плащанията.

 

09-kutiВот пред буря

„Борисов 3“ на този етап може да падне не заради натиска на опозицията, а само ако се самосвали под външен натиск.

Анализ на д-р Борислав Цеков, Институт за модерна политика

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България