Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в четвъртък, 7 септември 2017

Премиерът Бойко Борисов: Обединяваме Балканите скромно, без да се хвалим

01_01На българското председателство на ЕС гледаме и като на наше, защото е балканско, подчерта Алексис Ципрас. Всичко за официалното посещение на българската делегация в Гърция от пратеника на "Труд" в Кавала.

 

 

 

 

Армията лови убийци зад гърба на военен №1

06-01МО пратило незаконно спецчасти в полицейска акция. Началникът на отбраната не знае, че негови бойци дебнат в засада мъж, заклал жена си от ревност. От „Дондуков 2“ искат обянение за случая.

 

 

 

 

България: Възможности и предизвикателства

14_Г-н Валери Симеонов възпира усилията на България за пълноценно развитие. Видимо е, че страната заслужава много повече от такъв вицепремиер - статия на д-р Миклош Радвани, публикувана в сайта на Frontiers of Freedom (”Граници на свободата”), неправителствена организация, основана през 1995 г. от US сенатора Малкълм Уолъп.

 

 

 

1400 военнослужещи получават и пенсия

10_1Бойко Борисов признава негативните ефекти от предишното си управление върху хората във Въоръжените сили - анализ на Спирдон Спирдонов.

 

 

 

 

 

В XXI век България трябва да се отърве от “вечния длъжник”

13-01Двойните стандарти в храните са дискриминация, казва Емил Радев, евродепутат от ЕНП/ГЕРБ в интервю за „Труд“.

 

 

 

 

 

Вътрешноамериканските войни все повече засенчват външните

11-1Щатите така и не разбраха кои в действителност са враговете и кои – съюзниците им в Ирак. Как се стигна до фактическия преврат срещу Доналд Тръмп - анализ на Валентин Хаджийски.

 

 

 

 

Вечният представител

32-1Силует на представителя на България в Европейската банка за възстановяване и развитие Калин Митрев, съпруг на генералния директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, чието име беше замесено в медийното разследване "Азербайджанска пералня".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България