Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" във вторник, 12 септември 2017

Кресна и Симитли: Магистрала незабавно - източен вариант

simitli_11-09_4_1024x576Над 1500 души препълниха залата в Симитли, зелени опитаха да провалят срещата в Кресна. Екорекетьори събират подписи в Кресна.

 

 

 

Човек на Валери Симеонов влезе в отбраната

04-1Мария Цветкова, дясната ръка на вицето, ще отговаря за художественотворческата дейност. Заради журналистката от СКАТ промениха правилника на Информационния център на МО. От няколко години е близка и с евродепутата Ангел Джамбазки.

 

 

 

Какво да правим, ако ни бавят заплатата?

пари, ало измамаТрудово-правна консултация на "Труд"

 

 

 

 

 

Шуман щеше да е евроскептик днес

10_1Европа трябваше да се обедини икономически заради мира и да помага на Африка да се развива заради сигурността - анализ на Бил Виртц, журналист в Люксембург, главен редактор на Speak Freely, блогът на European Students for Liberty.

 

 

 

В Сямън БРИКС тръгна в настъпление

11_kutiНа 4 и 5 т. м. в китайския град Сямън се проведе среща на върха на страните от БРИКС - Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка. Присъстваха и президентите на Мексико, Египет, Гвинея и Таджикистан, премиерът на Тайланд, както и държавните глави на още 30 страни. „Да се впуснем във велико плаване с надути платна към разноцветно и както и прекрасно бъдеще“, прикани присъстващите китайският лидер Си Дзинпин - анализ на д-р Илия Илиев.

 

 

 

До пет години турската армия ще бъде изцяло ислямизирана

Симеон НиколовЕдинственият конкретен резултат от шумните заплахи и сценарии около Корейския полуостров са очертаващите се около 4 милиарда долара за американските военни компании, казва експертът по международна сигурност Симеон Николов в интервю за „Труд“.

 

 

 

Само 2 хиляди дка гора може да бъде спасена

14_1Хора от цялата страна пращат помощи на пострадалите. Виновните да платят за щетите, настояват местни жители - репортаж след огромния пожар в Кресненското дефиле.

 

 

 

 

Новият председател на ВАС

32_01newСилует на съдия Георги Чолаков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България