Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в сряда, 20 септември 2017

С убийства крият информация за престъпления

02_01-1Удар на прокуратурата, полицията, митниците и ГДБОП. Таксиметровият шофьор Борислав Петров-Бобъра бил застрелян, за да не „изпее“ тартора.

 

 

 

 

 

Уникални кораби откриха учени в Черно море

04-02Екипът на проекта Black Sea MAP разказа за находките от подводната експедиция. Артефактите са перфектно консервирани, защото на голяма дълбочина няма кислород и водата е отровна.

 

 

 

55% спад на чуждите инвестиции

16-01За година понижението е с 535 млн. евро. Все по-малко чужденци купуват имоти у нас.

 

 

 

 

 

Лети, лети.... самолетче!

12-1-9-360x240Инвестиционният проект за модернизация на армията, внесен от „Борисов 2“, сега е отречен от „Борисов 3“. Изглежда експертите пречат на лобистите - коментар на Спирдон Спирдонов.

 

 

 

 

Искаме Европа на равните шансове

13_1Няма да приемем прокарването на протекционистки практики през задната врата, казва Беата Шидло, министър-председател на Полша, в интервю за „Труд“.

 

 

 

 

 

 

Ако не си подредим къщата, младите ще си тръгнат

11_kutiСъществува реална опасност в бъдеще напълно обезлюдени части на България да бъдат населени с хора от други култури - анализ на Султанка Петрова, зам.-министър на труда и социалната политика.

 

 

 

 

 

Зелени подменили зони в НАТУРА 2000

07-1-1Проверка на експертите на НАБЧ повдига съмнения и въпроси, че появяването на Понто-сарматските степи в българския правен мир е резултат от документална измама. Двете организации, тогава са се ръководили от Тома Белев и жена му Веселина Кавръкова.

 

 

 

Прокурорът на Русия

Бойко Борисов се срещна с генералния прокурор на Руската федерация Юрий ЧайкаСилует на генералния прокурор на Руската федерация Юрий Чайка, който беше на двудневно посещение в България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България