Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" във вторник, 26 септември 2017

Есенна офанзива на пътните ремонти

02-1-1Стягат пътя между София и Перник. Реновират Източната тангента на столицата и тунела "Витиня". Тази седмица ще е ясна настилката на част от бул. "Дондуков".

 

 

 

 

Инвеститори търсят парцели близо до метрото

15-01От 45 до 500 евро за квадрат варират цените в София. Източните райони най-предпочитани за вложения. Най-ниските оферти за терени са в “Дружба” и “Овча купел”.

 

 

 

 

Прокуратурата разследва скандална заменка и продажба на имот в “Траката”

14-3Областният управител на Варна смята да узакони лодкостоянките на рибарите. Сагата се точи от 2009 година насам.

 

 

 

Как се прави стачка?

11-05-10-58475_1Трудово-правната консултация на "Труд".

 

 

 

 

 

Медиите да се борят срещу героизацията на терористите

06-01Обикновените хора често се оказват по-умни от политиците, казва проф. Сергей Гризунов, преподавател по журналистика, в интервю за „Труд“. Проф. Гризунов е един от десетките експерти от цял свят, които на 27-28 септември ще се включат в София в дискусиите на международната конференция “Тероризмът и електронните медии”, организирана от Международна академия за телевизия и радио.

 

 

 

Бежанците смалиха Меркел с една глава

11_kutiНад половината допитани в изследване германци вече поставят сигурността пред свободата. Сред отличниците е либералната партия на Свободните демократи - анализ на Георги Заяков.

 

 

 

 

Кюрдите трябваше да имат държава преди век

10_1Още през 1920 г. е било предвидено създаването на независима страна, преди да бъде ревизиран Севърският договор - анализ на Асад Ашкари.

 

 

 

 

Националистите в кабинета са пречка за Шенген

13-01ДПС е най-стабилният либерален субект в Югоизточна Европа, казва Илхан Кючюк, вицепрезидент на АЛДЕ и евродепутат от ДПС/АЛДЕ, в интервю за „Труд“.

 

 

 

 

Полетът на валкирията

AfD BundesparteitagСилует на Алис Вайдел, съпредседател и водач на листата на крайно-дясната партия "Алтернатива за Германия".

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България