Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в четвъртък, 16 ноември 2017

Пенсионери получават по 40 лв. за Коледа

02-1Надбавките са за възрастните с доход до 321 лв. Борисов обяви, че доброто състояние на икономиката е направило възможни бонусите. Изплащането на добавките започва от 7 декември.

 

 

 

Мамят с глоби за „задължителни” зимни гуми

09-1Полицейски патрули гонят заради акция „Зима”. КАТ: 50 лв. е санкцията и за една, и за 4 гуми с износен протектор. Искайте да ви съставят фиш, съветват експерти.

 

 

 

 

18 българи ще учат в US военни училища

04-1Конкурсите са за Уест Пойнт, Колорадо Спрингс и Анаполис. Изпитите по английски и физическа подготовка са в София. Кандидатите не трябва да са семейни и бременни.

 

 

 

 

Образованието и демографията са като скачени съдове

Saunalahti schoolДнес децата се претрупват с изобилие от количествени знания, при условие че живеем в информационна ера - анализ на д-р Султанка Петрова, зам.-министър на труда и социалната политика.

 

 

Българинът не яде замърсени храни

1213_2Американска компания иска да инвестира деветцифрена сума в долари в земеделския бранш, казва министърът на земеделието Румен Порожанов в интервю за „Труд“.

 

 

 

 

 

Новата поза в секс тормоза

11-kutiРадикалните феминистки превземат кампанията за коректно отношение към жените - коментар на Владислав Апостолов.

 

 

 

 

 

 

 

Залез над Замбези

32-robertmugabСилует на Робърт Мугабе, най-дълголетният диктатор на планетата и единствен лидер в историята на Зимбабве, откакто е обявила независимостта си, който беше поставен под домашен арест от военните в страната.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България