Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 12 юни 2017

Прокуратура и ДАНС разследват ремонта в НДК

02-3

ДАНС и прокуратурата разследват действията на шефа на НДК Мирослав Боршош около ремонта на сградата за българското председателство на ЕС през 2018 г., научи „Труд”. Сигнали в българското ФБР за нарушения и злоупотреби са подадени в началото на тази година. Агентите са разпитали свидетели, влизали са в Двореца на културата, откъдето е иззета документация. В края на март от ДАНС са изпратили материалите от проверката с приложени доказателства и свидетелски показания в Главна прокуратура, която постановява разследването да продължи.

АПИ: Избягвайте да пътувате по магистрала "Хемус"

05-1

Тежките тапи през уикенда заради ремонтите по магистрала „Хемус“ принудиха агенция „Пътна инфраструктура“ да призове шофьорите, пътуващи към или от Северна България да използват и алтернативни маршрути.

 

 

 

902 960 лв. платени за Маршовете на лапачите

41-2_sgs_reg

Куха фондация наема метежници с пари от „Америка за България“. Фондацията за протести получава експресна регистрация от СГС

 

 

 

Закони от шипковия храст

13-kuti

Какви промени наистина са нужни в нормативната уредба, за да спрем „Войната по пътищата“ - анализ на адвокат Петър Славов, народен представител в 43-то Народно събрание.

 

 

 

Писателят Владимир Левчев пред „Труд“: Много е опасно един народ да забрави историята си

владимир левчев

Непрекъснато чувам, че никога не сме били по-зле. Това просто не е вярно, казва Владимир Левчев пред Емил Спахийски

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България