Вижте акцентите от броя на вестник "Труд" в събота, 15 юли 2017

Десетачка за народен обяд на плажа

02-02-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0

Десетачка излиза най-непретенциозният обяд по плажните кръчми на родното Черноморие. За тези пари почиващите без “ол инклузив” могат да похапнат порция цаца с пържени картофи и халба студена наливна бира. Любимата риба на народа - трицоната, струва по варненските капанчета от 3,20 до 3,50 лв., колкото са и картофките.

 

 

Боршош обвиняем, викат го на 20 юли в следствието

боршош

Бившият изпълнителен директор на НДК Мирослав Боршош ще бъде обвинен за неправомерни харчове на пари за българското председателство на ЕС. Това ще стане на 20 юли, когато Боршош трябва да се яви в следствения отдел на Софийска градска прокуратура.

 

 

Премиерът Бойко Борисов пред парламента: Няма да допуснем Европа на 2 скорости

04-01

Не трябва да допуснем Европа на две или повече скорости и кохезията да отпадне. Това заяви като обобщение на дебатите в народното събрание премиерът Бойко Борисов относно разискванията относно Бялата книга за бъдещето на Европа. Дискусията бе инициирана от БСП и лидера на партията Корнелия Нинова, която отсъстваше от заседанието заради форум на Социнтерна в Ню Йорк.

 

Антон Генов е обвинен за тормоз над конкуренти на сина му

09-1

Шефът на Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) за София и бивш международен футболен съдия Антон Генов бе обвинен в престъпление по служба. Той е подведен под наказателна отговорност за това, че е подпомагал фирма, в която е работил синът му, като е “разчиствал” нейни конкуренти. Това съобщиха от Специализирано звено “Антикорупция” към Софийска градска прокуратура.

 

Емил Радев, евродепутат от ЕНП/ГЕРБ, пред „Труд“:

С премахването на “вечния длъжник” 600 000 семейства започват на чисто

емил радев

Задълженията на физическите лица да имат давност от 10 години - това са предложенията на депутати от ГЕРБ, които вече се гледат в пленарна зала с промените в Гражданско-процесуалния кодекс. Поправките за премахването на „вечния длъжник“ бяха лансирани преди няколко години от един от най-добрите юристи на ГЕРБ Емил Радев, който тогава бе народен представител.

 

Поредица на "Труд": Хранене и здраве

34-1

Всяка събота съветите на д-р Людмила Емилова за по-добър живот

 

 

 

Софи Търнър:

Нямам проблеми

със секса и

насилието

на екрана

20-2

Звездата от „Игра на тронове“ е готова за още визуални вакханалии. Специално интервю за "Труд"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България