Вижте акцентите от броя на вестник "Труд" в неделя, 23 юли 2017

Рокери бандити вилнеят под

US марката „Ангели от ада“

03-1

Представители на американски мотоклубове у нас се борят за територии и надмощие. В това са единодушни моторджии от цялата страна. В разгара на разразилата се тази седмица война между рокерски клубове във Велико Търново изплува името на Hells Angels (б.а. “Ангели от ада”), заради които „Олд Бастард” се закриват и свалят емблемите си.

 

 

Откриха тялото

на 16-годишния

Кристиян от Триград

04-1

Тялото на 16-годишния Кристиян бе открито от баща му. Момчето бе в неизвестност от 9 юли, когато избяга, след като удари четирима души с автомобил край Триград.

Трупът е в недостъпна местност, до пропастта не може да се стигне пеша. Затова алпинисти ще се включат в изтеглянето му. Тялото на момчето е намерено към 14 ч вчера, въпреки че властите спряха издирването след почти две седмици неуспешни опити.

Учени вадят замръзнал

метан от Черно море на есен

07-11aa

Българско-германска научна експедиция ще извади за пръв път тази есен замръзнал метан от дълбините на Черно море. По този начин учените ще проверят резултатите от геофизичните изследвания, провеждани до момента, според които под дъното в българския участък се крият хиляди кубични километра метан под формата на твърд газов хидрат.

 

 

Народът срещу държавата, поради обратното

паспорти

Антагонизмът между държавните служители и нормалните граждани не започва с Андрешко - коментар на Емил Спахийски

 

 

 

 

Велизар Соколов-Заки:

Ако не гледаме на живота с хумор, сме обречени

12-9

На моменти ми се иска да стана културен емигрант

 

 

 

 

Американският флот

приема суперсамолетоносач

15-1

С тържествена церемония, ръководена от президента Доналд Тръмп, ВМС на САЩ приеха вчера първия от самолетоносачите от следващо поколение. “Джералд Р. Форд” постъпва във флота с три години закъснение, похарчените $12,9 млрд. за него са над планираните, а ще са необходими още пари и време до привеждането му в готовност за бойни операции.

 

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България