Вижте акцентите от броя на вестник "Труд" във вторник, 22 август 2017

25 000 военни

в застрахователен капан

04-1

Общо 25 266 военни се оказаха в застрахователен капан заради обществена поръчка, обявена от служебния военен министър Стефан Янев и финализирана от настоящия Красимир Каракачанов. В момента служители на Министерството на отбраната (МО) и военни нямат никаква гаранция, че при трудова злополука ще получат обезщетение по силата на договор със застрахователна компания “Надежда” АД. Същата е била избрана за застраховател на армията още по времето на министър Николай Ненчев през 2016 година.

Президентът Румен Радев в Бургас:

Новите изтребители

са без алтернатива

05-1

“По никакъв начин не може да отпадне проектът за закупуването на нов изтребител. Изграждането на отбранителни способности трябва да се базира на ясни принципи.”, заяви в Бургас президентът Румен радев. Според него войската ни трябва да има съвременни бойни способности. “МИГ-29 колкото и да е добър като маневреност, не предоставя такива способности, каквото и да му правим. Трябва да мислим за съвместимост. Все пак България е членка на НАТО.

Половин Дунавска равнина

и Стара планина вкарани в НАТУРА, заради несъществуващ степен пор

Microsoft Word - Document2

Зелени Балкани на Тома Белев и Симеон Марин чертали с фулмастер границите на НАТУРА, без да стъпят на терен – стотици хиляди декари падат „под ножа“ на забраните, защото в тях уж живеят животни, които са отдавна изчезнали

 

 

Вежди Рашидов, председател на комисията по култура пред „Труд“:

Всеки следващ мандат е по-труден

вежди рашидов

Индивиди, които вчера са се хранели с руски пари, днес се хранят с американски

 

 

Най-най-лошият президент

тръмп

Човекът, който уж щеше да върне величието на Америка, е тежък провал и същинско нещастие за страната - коментар на Бертолд Колер, „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг”

 

 

 

Геният беглец

32-1

Силует на Андрей Кончаловски

 

Приятел от фейсбук закла момиче

в асансьор

02-01

Момиче на 11 години бе намерено заклано в асансьор в бургаския квартал „Меден рудник”. По горещи следи за броени часове полицията залови заподозрения убиец – 15-годишно момче, приятел от фейсбук. Мотивът – двамата се скарали къде да отидат да пушат наргиле.

 

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България