Вижте акцентите от броя на вестник "Труд" в понеделник, 4 септември

Ръката на убиеца -

детска или мъжка

11-1

Детска или мъжка е ръката, произвела смъртоносен изстрел в пазарджишкото село Виноградец. Четвърти ден криминалистите нямат отговор. Открити са барутни частици от натривките, взети от 6-годишния Юри Влайков. Със сигурност детето е държало пистолета “Глок”, с който бе застрелян 47-годишния собственик на ресторант “Градина” Наско Тонкев. Засега обаче не може категорично да се каже дали детето е натиснало спусъка.

 

Северна Корея извърши тест на мощна водородна бомба

03-200

Северна Корея извърши шестия си и най-мощен досега ядрен тест, като Пхенян обяви, че успешно е изпитал модерна водородна бомба за ракета с голям обсег в драматична ескалация на конфликта на комунистическия режим със САЩ и регионалните им съюзници, предаде Ройтерс. Независимо потвърждение, че детонацията е била на водородна бомба, а не на по-слабо атомно устройство довчера нямаше, но властите в Токио не изключват Пхенян да е изпитал именно такъв вид устройство.

 

Марешки курдиса

червеното си „Бентли“ на плажа

марешки бентли

Заместник-председателят на висшия държавен орган в България – Веселин Марешки – засне видеоклип, в който се опитва да иронизира акция „Тишина” на вицепремиера Валери Симеонов. Според думите на варненския политик и бизнесмен, „Когато някой се вземе твърде насериозно – става смешен, погледнат отстрани”. Дали Валери Симеонов става смешен или не ще решат българските избиратели на следващите избори – дотогава би трябвало да ни интересува дали вицепремиерът спазва закона и следи за спазването на зоните. Повече от шокиращо е, че самият Марешки като заместник-председател на Народното събрание парадира с нарушаването на ЗУЧК в своя видеоклип.

В БСП

са царе на пропагандата

цвета караянчева

Интервю с Цвета Караянчева, зам.-председател на 44-ото Народно събрание

 

 

 

 

Атомизирането на българите убива България

13-1

С Божии заповеди си служи всяка религия, за да обслужва конкретната власт. От Ония ценности все по-категорично се отказват западняците в собствените си държави - анализ на д-р Илия Илиев

 

 

Висока ли е реалната престъпност в България

12-2

Най-малко са убийствата в Австрия, а най-много - в прибалтийските държави - коментар на Зорница Славова

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България