Вижте акцентите от броя на вестник "Труд" в петък, 6 октомври 2017

Пържат ГЕРБ на червен огън и в Габрово

02_1

След като изпържиха ГЕРБ в Хасково, червен огън се оказа, че чака и структурите на партията в Габрово. Депутатката от БСП Кристина Сидорова обяви, че “батко и братко” управляват Габрово. Тя представи схема с назначения, според която братът на Томислав Дончев - Момчил Дончев, е назначен лично от кмета на Габрово Таня Христова за управител на общинско звено “Озеленяване”. “Управлява бюджет над 1 млн. лв. Назначен е без конкурс и ясни критерии, на които трябва да отговаря”, обясни народният представител.

Хората от Югозапада искат "Струма" и втора кабина в Банско

20171005_174005

Хората от Югозападна България искат изграждането на магистрала Струма, развитие на икономиката и втора кабина в Банско. Това стана ясно по време на конференция за магистрала Струма в читалището на Симитли.

Ски центърът на Банско трябва да се разшири и да има втора кабинка, заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Според него е недопустимо хората да чакат на огромни опашки и затова да отиват да карат ски в Австрия, Швейцария, Словения.

Подпалиха автомобила

на журналистка от „Господари на ефира“

10_01new

Неизвестен извършител подпали автомобил “Ауди”, собственост на журналистката от Карлово Зорница Акрамова. Пламъците избухнали около 2,30 ч в нощта срещу четвъртък и унищожили напълно колата. Акрамова има свой новинарски сайт и преди няколко дни подготви серия репортажи за “Господари на ефира”. В тях бяха показани местни хора, които се жалват от собственика на нелегален сервиз Пламен Димитров, по прякор Майстора.

България е различна, погледната отвън

и отвътре

13_kuti

В чужбина се радваме на адмирации, но у нас картинката се обърква - анализ на проф. Искра Баева

 

 

 

Оставка на народен представител не се гласува

делян добрев

Решението трябва да е резултат на свободно формирана воля, която Конституцията защитава - коментар на проф. д-р Васил Мръчков

 

 

 

София трябва да има ясни амбиции, ако иска да води външна политика на Балканите

Аделина Марини

Интервю с журналиста Аделина Марини

 

 

 

 

“К” -

новата буква на страха

каталуния

Във всяко събитие е задължително да има и мистика. Кавказ, Косово, Кюрдистан, Крим, Каталуня... Кърджали? - коментар на Емил Спахийски

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България