Вижте акцентите от броя на "Труд" в събота, 3 март 2018

Тунел под Петрохан обеща Борисов

05-1Изграждането на два стратегически проекта - Коридор 4 от Ботевград до Видин и тунел под Петрохан, са приоритет за правителството. Това се разбра след среща в Министерски съвет на премиера Бойко Борисов и строителния министър Николай Нанков с протестиращите, които искат магистрала до Видин.

 

Руски супероръжия предизвикват Америка

САЩ също ще модернизират ядрения си арсенал

циркон

Руският президент Владимир Путин хвърли истинска бомба в четвъртък по време на годишното си обръщение пред парламента. Господарят на Кремъл разказа и показа на голям екран някои от най-страховитите и без аналог в света нови руски оръжия. Както посочи Путин, разработките са си направо научна фантастика.

 

Според Министерството на икономиката

269 дни, за да се върже фирма към ел. мрежата

06-01

Присъединяването на предприятие към електропреносната мрежа преминава през 7 процедури, отнема около 9 месеца (269 дни) и струва 60 222 лв. на бизнеса, сочи анализ на Министерството на икономиката.

 

 

Прочути автокрадци взривяват банкомати

Спецполицаи от отряд “Кобра” арестуваха петима

08-1

Известни столични автокрадци се преквалифицираха и решиха да спечелят пари, като атакуват банкомати. Опитът им обаче бе неуспешен и те бяха арестувани от спецотряда за задържане “Кобра”-СДВР след гонка от София до Ихтиман.

 

 

Перспектива, ама и условия...

11-kuti

При обиколката си из Западните Балкани Юнкер обещаваше европейско членство, което от идната година не зависи от него - анализ на Костадин Филипов

 

 

Как да скриеш

цяло едно

Освобождение? Смешно е!

андрей пантев

Интервю с историка професор Андрей Пантев

 

 

 

 

Путин си размаха “Сарматата”

ПУТИН

За начало на преговори предстоят остри провокации срещу Русия. Китай, разбира се, няма да стои безучастен, тъй като също е заинтересуван от промени към многополюсен свят - коментар на д-р Илия Илиев

 

 

Руски благородници се бият

за свободата на България

24-11-%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b9-%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%87

Мнозина идеалисти с благородна кръв напускат охолните си домове в Русия, за да се бият за свободата на България. Всички те тръгват с една едничка цел – да освободят поробените си братя славяни. Ако днес това изглежда немислимо или преувеличено, преди 140 години е било въпрос на чест и достойнство.

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България