Вижте акцентите от броя на "Труд" в събота, 17 февруари 2018

Писмо за дългове

роди нов скандал

в здравната система

03_01

Писмо за дълговете на Националната здравноосигурителна каса към държави членки на ЕС стана повод здравният министър Кирил Ананиев да поиска оставката на шефа на ведомството проф. Камен Плочев. В документа, изпратен в Народното събрание и прочетен от Жельо Бойчев пред депутатите, се посочва, че касата дължи над 270 млн. лева и се налага актуализация на бюджета й с поне 140 млн. лв.

 

Борисов призова за

добри отношения с Москва и Анкара

04-01

Бързо приемане на България в Шенген, влизане на страната ни в чакалнята на еврото (ERM2), инфраструктурно присъединяване на Западните Балкани към ЕС и добри отношения с Русия и Турция. Това бяха основните послания, които премиерът Бойко Борисов отправи към лидерите, участващи в конференцията по сигурността на тема “Нови идеи за Европа” в Мюнхен.

 

Без боб и чеверме

на плажа

това лято

07-1

Промени в Закона за Черноморското крайбрежие ще спрат предлагането на готвени ястия по плажовете. Това анонсира във Варна при учредяването на областен консултативен съвет по туризма вицепремиерът Валери Симеонов. “Не е редно в условия, които не отговарят на елементарни изисквания, на пясъка да се предлагат чевермета, шкембе чорба, боб”, поясни той.

 

Мюнхен - последен опит за стоп на ескалацията с Русия

11_kuti

На практика ЕС не участва като страна по нито един от основните договори, засягащи сигурността на Европа - анализ на Димитър Гърдев

 

 

 

Лъженауката хомеопатия ни дебне отвсякъде

Иван Юхновски

Интервю с академик Иван Юхновски, бивш председател на БАН

 

 

 

 

Тайното оръжие на Израел

израел, армия, жени

С какво се занимават в свободното си време красавиците, които служат в редовете на Израелската армия? Ако съдим по снимките, обичат да се фотографират и да публикуват снимките в мрежата Инстаграм. И така да радват погледите и да предизвикват въображението на стотиците и хилядите си последователи.

 

Специално безплатно приложение: Новото елегантно списание "Труд фамилия"

01-tv

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България