Вижте акцентите от броя на "Труд" в четвъртък, 11 януари 2018

Еврокомисарят по околна среда Кармену Вела:

България не е нарушила

европейското законодателство за Пирин

05-1

В момента българската държава по никакъв начин не е нарушила европейското законодателство с частичното изменение на действащия план за управление на Национален парк “Пирин”. Това заявява в интервю за БНТ еврокомисарят по околната среда Кармену Вела. Така Вела опроверга твърденията на няколкото организации от коалицията “За да остане природа в България”, че решението на Министерския съвет е в разрез с поне две евродирективи.

Стриптийз барове затварят за евро­председателството

01-2-bez-nadpis

Стриптийз баровете в елитни хотели, които ще посрещат гостите по време на българското европредседателство, тихо затвориха врати. От фейсбук изчезна дори страницата на сочения за най-елитен бар „Тузар” в хотел „Маринела”, който бе шумно открит през май миналата година. Барът се намираше на 19-я етаж в хотела срещу ресторант „Панорама”, където ще се хранят евротузарите. Именно хотел „Маринела” бе избран за домакин на виповете, които ще участват в срещите на върха.

Спасиха бебе

с уникална операция на черен дроб

6-1

Светила в хирургията от “Пирогов” и Военно-медицинска академия спасиха живота на 4 - месечно момиченце. В началото на новата година проф. Никола Владов от ВМА и детският хирург д-р Цветко Георгиев от спешната университетска болница извадиха огромен тумор от детето, съобщиха от “Пирогов”. Там станала уникалната операция.

 

Кафявата книга на Прокопиев

20171212_133353

Коментар на Петьо Блъсков

 

 

 

 

Кириак Стефчов или соросоидите?

10-1

Клеветите на незначителните хора с грантове в т.нар. „нов прочит“ на историята - коментар на проф. Младен Григоров

 

 

 

Черногледството ни пречи да видим къде сме

11-1-kuti

Страната ни може да заеме мястото си на лидер на Балканите - анализ на д-р Султанка Петрова, зам.-министър на труда и социалната политика

 

 

 

Хората

взимат повече кредити

любомир дацов

Интервю с финансиста Любомир Дацов

 

 

 

 

Меценат в бизнеса

БОЖИДАР ДАНЕВ

Силует на Божидар Данев

 

 

 

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България