Вижте в кои части на София временно спират водата днес

Снимка: Архив

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Богданци", ж.к. "Гевгелийски", утре се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Богданци" - от ул. "Гевгели" до ул. "Мировци"; карето между ул. "Мировци", ул. "Богданци", бул. "Царица Йоанна" и ул. "Попчево". Това съобщиха от дружеството.

Заради строително-монтажни работи на ул. "Каменица" в кв. "Горна баня" утре се налага спиране на водоподаването от 8.00 до 20.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на улиците "Каменица", "Еделвайс", "Димитър Шишманов", "646", "Дон" и "Проф. Никола Милев".

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Прибойница" в кв. "Горна баня" утре се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи по ул. "Прибойница" - от ул. "Урал" до ул. "Ракита".

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. "Цар Борис Трети", ж.к. "Хиподрума", утре се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите, живеещи по бул. "Цар Борис Трети" - от ул. "Видлич" до ул. "Лерин" и ул. "Кратово".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Калина", м. "Дебело гуно", община "Панчарево", утре се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите, живеещи в района на ул. "Калина".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България