Вижте в кой бар дават алкохол без пари на кило плът

"Happy hour" и "Ladies' night" вече са отживелица.

Нощен бар в Дубай предлага нов и много забавен начин за привличане на повече клиантела от женски пол. Заведението дава безплатни питиета на дамите, според теглото им. И така, колкото по-пълна е една жена, толкова повече ще пие на аванта.

Единственото условие е всяка дама да се претегли на входа, където има специално поставен кантар или да даде на бармана бележка, на която са записани точните й килограми. Управителката на заведението твърди, че никой не проверява жените дали записаните килограми са реални, а и в повечето случаи заради безплатните питиета, дамите не се срамуват да си признаят колко тежат.

За всеки килограм жените получава по 1 ОАЕ дирхам (приблизително 25 цента или 50 стотинки), а след това с натрупаните "пари" си избират коктейл от менюто, отговарящ на тази цена.

Идеята на заведението е да пребори конкуренцията с подобни интересни промоции, като освен алкохол без пари на килограм, се предлагат и безплатни питиета за дамите между 30 и 40 години, а тези, които успеят да задържат пълна бутилка или чаша само с 3 пръста, печелят по 1 коктейл за всяка минута, в която не са я изпуснали.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл