Вижте емоциите на световните гимнастички зад кулисите на залата (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Ансамбълът на България

Усмивки, радост, разочарование, целувки и интервюта с най-добрите

36-ото Световно първенство по художествена гимнастика в София завърши. Но емоциите за най-грациозните момичета на планетата продължават и след състезанието. Видяхме много красиви кадри от шампионата, но сега ви предлагаме да видите как изглеждат най-добрите след като първенството вече е в историята. Много емоции белязаха световното в София, което със сигурност ще бъде запомнено със страхотната органиация и прекрасната зала.

Ето усмивките, разочарованието, целувките и радостта на тези, които си тръгват с медали от София. В нашата галерия ще видите ексклузивни снимки зад кулисите на зала „Арена Армеец”. Шампионката Дина Аверина и бронзовата Александра Солдатова, която спечеи и приза Мис Елегантност – и двете от Русия, нашите прекрасни и малко разочаровани Катрин Тасева и Невяна Владинова, сребърната в многобоя Линой Ашрам от Израел, грандамата на световната художествена гимнастика руската треньорка Ирина Винер, момичетата от страхотните ансамбли на Русия, Италия и България, които спечелиха първите три места в надпреварата, емоцията на Илиана Раева.

Сред кадрите са и поздравленията на спортния министър Красен Кралев към нашите момичета веднага след състезанието за ансамблите, както и поздравленията на шефа на Международния олимпийски комитет Томас Бах и шефа на Международната федерация по гимнастика Моринари Ватанабе към най-добрите състезателки на първенството.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България