Вижте изложението на Международния женски клуб през обектива на „Труд“

В 9.00 часа започна ежегодният благотворителен базар на Международен женски клуб – София в Интер Експо Център. Официалната церемония по откриването на Базара започва в 9.00 часа под патронажа на кмета на град София.

21 дами, ръководители на дипломатически представителства на чуждестранни страни у нас, ще бъдат почетни гости на тържественото събитие. Сред жените-посланици, които ще се включат в церемонията, са Н. Пр. Сри Астари Рашид, посланик на Република Индонезия в България, Н. Пр. Наргиз Гурбанова, Посланик на Република Азербайджан в България, Н. Пр. Текла Харангозо, Посланик на Унгария в България и др.

Рут Колева, Поли Генова, Веси Бонева и Деси Андонова ще зарадват всички посетители на Базара с най-добрите си изпълнения между 13.00 и 16.00 часа в зала 4 в Интер Експо Център. От 17.00 до 19.00 часа Устата и музикантите от „Мехехе“ пък ще се включат в специалното събитие „Вечер на Базара“. Софийски духов оркестър, Детска танцова школа „Севдице“ и набиращият популярност изпълнител на немски шлагери Армин Ян Хофман също ще бъдат специална част от развлекателната програма на Базара.

В тазгодишното издание на традиционното събитие на Международен женски клуб – София ще се включат 60 държави от цял свят. Представителите на различните култури ще представят уникални ръчно изработени сувенири и облекла, характерни кулинарни шедьоври и разнообразна културна програма. Тази година за първи път в събитието ще се включат и държави като Ватикана, Монако и Гватемала. Всички събрани средства на Базара ще бъдат дарени за социално значими български каузи.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България