Вижте какво прогнозира астрологът Гал Сасон за Годината на металния плъх

Световноизвестният астролог Гал Сасон разкри в интервю пред bTV своята прогноза за идната 2020 година, определяна като Годината на металния плъх.

Гал Сасон споделя, че белият метален плъх, за разлика от черния, не трябва да се приема като заплаха. Той се случва на всеки 60 години и носи богатство и просперитет. Астрологът вярва, че ако човек правилно разчита знаците на звездите, той ще успее да избегне всяко бедствие и проблем.

Ключови моменти догодина ще са 6-те затъмнения - първото от които настъпва този 26-ти декември, а останалите са на 10 януари, 4 юни, 21 юни, 4 юли, 29 ноември и 14 декември. Енергията повреме на тези затъмнения е особено силна и ако човек се движи в правилната посока, звездите само ще му помогнат да стигне по-бързо до целта си. Същото обаче важи и в обратния случай - тези, тръгнали по грешен път, ще се отдалечат още повече. Астрологът съветва всеки да е особено внимателен в дните на затъмнения и да наблюдава знаците на звездите.

Първото затъмнение - 26-ти декември тази година, Сасон определя като идеалния момент да направим новогодишните си решения и желания. Според него е подходящо и да планираме дългосрочни желания и цели, които да се сбъднат в следващите 4 години.

Колкото до предсказанията на нумерологията за следващата година, Гал споделя, че цифрата 4 символизира смърт. Това е и причината на Изток, например в Китай, 4-ия етаж от всяка сграда да е безлюден. Същото правило важи и на Запад, където пък 13-ия етаж обикновено е празен, тъй като сборът от цифрите отново дава 4.

От друга страна числото 22 символизира строеж и съзидателна енергия. И така следващата година съчетава в себе си тези противоположни сили - на разрушението и силата, което означава, че подобно на феникс всеки ще преживее в известен смисъл прераждане и възкръсване от пепелта.

Годината се очертава да е най-благоприятна за родените в знака на Козирог, като астрологът припомня, че България също се води зодия Козирог, което обещава добро и светло бъдеще за страната. Въпреки това, всички зодиакални знаци ще усетят положителна промяна от преминаването на планетата Юпитер в съзвездието Козирог, било то по отношение на финансовото им състояние или здравето.

И на последно място Гал Сасон препоръчва в периодите на Ретрограден Меркурий (16 февруари - 10 март / 27 юни - 12 юли/ 13 октомври - 13 ноември) да не се стартира нов бизнес или нова връзка, да не се подписват важни документи или купуват големи вещи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп