Вижте как започна националното събрание на ГЕРБ през обектива на "Труд" (СНИМКИ)

Четвърто редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ПП ГЕРБ в изложбената зала на Интер експо център започна с презентация за постиженията през годините.

На събранието ще бъдат проведени избори за председател на партията, заместник-председатели, Изпълнителна комисия и Контролна комисия. Очаква се премиерът Бойко Борисов да бъде преизбран за председател на ГЕРБ, а Димитър Главчев да стане член на Изпълнителната комисия. Ще бъде предложена и декларация, с която ГЕРБ да затвърди позицията си, че няма да се коалира с БСП. Партията ще направи отчет за тригодишния период на Изпълнителната и Контролната комисия.

Събранието на ГЕРБ е съпроводено с мултимедия и 3D мапинг- технология, която за първи път се изгражда в България. На най-важния форум на партията присъстват 1200 делегати от цялата страна и над 150 гости от България и чужбина. Присъстват и лидерите на трите партии от коалиционния партньор на ГЕРБ „Обединени патриоти“- Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров.

Гледайте на живо форума на ГЕРБ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика