Вижте къде в София няма да има вода утре

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Балкан", в кв. "Ботунец", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.00 ч. на живеещите в района на жк. "Ботунец" 1.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Троянски проход", в жк. "Лагера", се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 19.30 ч. на живеещите в района на ул. "Мокренски проход" от ул. "Мъглен" до бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов".

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Ненко Германски", в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.30 ч. на живеещите в района на ул. "Ненко Германски".

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. "Тайга" и ул. 253, в кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 ч. на живеещите в района на ул. "Тайга" от ул. "Знаме на труда" до ул. "Локорска", както и на улиците "Димитър Гущанов", "Железопътна", 252, и ул. 228.

Подмяна на спирателен кран на ул. "Костенец", в жк. "Сердика", е причината за спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 ч. на живеещите в района на бул. "Инж. Иван Иванов" от ул. "Житница" до ул. "Костенец".

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. "Рожен", в кв. "Илиянци", се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 ч. на живеещите в района на бул. "Рожен" от ул. "Петър Панайотов" до ул. "Балчо Нейков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България