Вижте къде в София спират водата утре

Снимка: Архив

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 20 ноември 2018 г. (вторник).

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Славков“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Родосто“, ул. „Никола Славков“, ул. „Орфано“, ул. „Порто Лагос“, ул. „Адриана Будевска“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Черни връх“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Ябълкова градина“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. 715 във вилна зона „Килиите“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Цар Борис III” от ул. „Синята скала”, ул. „Църквище” от бул. „Цар Борис III” до ул. 722, ул. „Поибрене“, ул. 721, ул. „10-ти километър“, ул. 600, ул.601, вилна зона „Мала кория“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 546 в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Витиня“, ул. 546, ул. 547, ул. „Летоструй“.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба до бл. 44 в жк „Лев Толстой“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 44, бл. 45, бл. 46 - висока зона.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шумако“ в кв. „Симеоново“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Шумако“ от №11 до №16, по ул. „Извор“ от ул. „Ягода“ до ул. „Шумако“

ул. „Божур“ от ул. „Малина“ до ул. „Шумако“, ул. „Малина“ №9, №11, №12.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пролет“ в кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Пролет“ и ул. „Роса“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 13 в кв. „Обеля“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 13 - от ул. 8 до ул. 10, ул. 9 от ул. 14 до ул. 2, ул. 10 от ул. 14 до ул. 2.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Христо Ботев“ в кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Ботев“, ул. „Васил Левски“, ул. „Поручик Хранов“, ул. „Братя Найденови“ от ул. „3-ти март“ до ул. „Бабин кладенец“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Войводина могила“ в кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Люлински път“ от ул. „Боженци“ до ул. „Войводина могила“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода”АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството -www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България