Вижте някои от обясненията за фантастичната форма на Кейт след раждането

Милиони жени се питат как Кейт Мидълтън успява да изглежда зашеметяващо само няколко часа след раждане. Херцогинята се появи в повече от бляскава форма само няколко часа след като роди по естествен път. Експерти от целия свят се надпреварват да дадат обяснение на феномена "Кейт".

Ето част от обясненията на специалистите:

На първо място става въпрос за комбинация от добро здраве, подходящ хранителен режим, раждане без усложнения и подкрепящи роднини, приятели и помощници.

Пред "Ю Ес Ей Тъдей" гинекологът д-р Шерил Рос, автор на популярна книга за женското здраве, казва, че лесните раждания на Кейт са може би компенсация за трудностите ѝ през бременността. Известно е, че тя страдаше от остра форма на гадене, заради която се наложи да бъде хоспитализирана и седмици наред не поемаше публични ангажименти.

Кейт несъмнено разчита и на личната си стилистка Наташа Арчър, която според сп. "Пийпъл" е била забелязана в болницата час преди изписването на бебето. Там е била и фризьорка й Аманда Кук Такър. И на трите изписвания на своите деца кралската дама залага на един и същ дизайнер за роклята си - Penny Packham.

Всъщност бързото изписване на родилката и бебето не е необичайно за Великобритания. Според публикувано в "Гардиън" проучване майките в Обединеното кралство дори са на първо място по най-кратък престой в родилните отделения в сравнение в останалите развити страни. А при Кейт за това има и допълнителна причина - медийната шумотевица около нейното присъствие затруднява работата на болничното заведение. Разбира се, болницата не би си позволила да изтъкне този аргумент, но добрите кралски маниери включват съобразителност за комфорта на лекарите и останалите жени в отделението.

Сравнително краткото раждане също е предпоставка за бързо възстановяване. Кейт очевидно е от жените, при които процесът протича относително бързо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл