Вижте песента на Кристиан Костов, която ще представи България на Евровизия 2017 (ВИДЕО)

Песента, ще представи България на Евровизия 2017, е озаглавена „Beautiful Mess”, изпълнителят е 16-годишният Кристиан Костов.

https://www.youtube.com/watch?v=nM7s8lBNdLg

Композицията на песента е с модерно поп звучене, а текстът е история на контрастни чувства и герои. Българската песен е посветена на младите хора, отстояващи ценностите, в които искрено вярват. Проектът е реализиран специално за конкурса от Вирджиния Рекърдс. Музикалната компания избра песента да бъде създадена в партньорство с творческия екип на Symphonics, в който са композиторите и музикални продуценти Борислав Миланов (България), Себастиан Арман (Австрия), Йоаким Бо Персон (Швеция). Към този международен тандем, който стои зад „If love was a crime” – хитът, завоювал 4-то място на финала на Евровизия 2016 в Стокхолм, тази година се присъединиха Алекс Омар и Александър В. Блей.

Младият музикален идол Кристиан Костов ще стъпи за първи път на сцената на конкурса през май в украинската столица Киев, съобщи БНТ.

Според предварително изтегления жребий, България е във втория полуфинал на музикалното състезание, който ще започне в 22:00 часа българско време на 11 май. Тогава зрителите и журитата на 21 държави ще могат да гласуват за българския представител (Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Русия, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватска, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия).

https://www.youtube.com/watch?v=Z-U9gKaN20g

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица