Визови проблеми бавят връщането на бразилец в "Ботев" (Пд)

Визови проблеми бавят завръщането на бразилския футболист на "Ботев" (Пд) Фернандо Виана в България и нападателят е на път да пропусне почти цялата лятна подготовка на "канарчетата", признаха от лагера на "жълто-черните" от Пловдив.

С бързото решаване на проблема се е заел завърналият се на работа в "Ботев" бивш финансов и административен директор Иван Йотков, който ще е представителят на клуба на жребия за първия предварителен кръг в Лига Европа на 19 юни в централата на УЕФА в Нион.

Фернандо Виана липсва в списъка на старши треньора Николай Киров-Белия за летния лагер от 17 до 25 юни в Банско, където пловдивчани ще изиграят 3 контроли.

Сред 24-те избраници на Белия са 16-годишни юноши Иван Василев и Кристиан Добрев и 17-годишният вратар Стелиан Ангелов. С "Ботев" за Пирин планина тръгва и 23-годишният стопер Радослав Терзиев, въпреки че още не е подписал нов договор и има оферти от чужбина и от "Берое". Веселин Минев е предпочел офертата на новака в елита "Етър" и няма да се събере отново с близнака си Йордан в тима на "канарчетата". Доскорошният капитан на "Левски" бе желан и от старши треньора на "Локомотив" (Пд) Войн Войнов заедно със съотборниците си в тима на "сините" Александър Александров-Алвеша и Антон Огнянов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ