Виктор Юго бил сексуален ненаситник

Жулиет Друе е любовница на Юго половин век.

На 83 години правел любов по осем пъти на ден

Когато великият писател Виктор Юго се жени на 20 години, той е девствен, но в сватбената нощ прави любов девет пъти с младата си съпруга Адел Фуше. Тя е абсолютно изтощена от неговия сексуален атлетизъм и след пет тежки бременности за осем години слага край на сексуалния живот в семейството. Разривът с Адел прекъсва само временно мераците на Юго. Всъщност сексуалният му апетит просто се изостря.

Той е женен от 11 години, вече е световноизвестен, когато през 1833 г. започва връзка с гарвановочернокосата, тъмноока красавица Жулиет Друе. Актриса и метреса на редица известни и богати по онова време мъже, тя му осигурява истинско пиршество на чувствени удоволствия.

Сексуалният живот на Юго е

едно от най-удивителните явления

документирани в историята. За него не е необичайно да прави любов с млади проститутки сутрин, с актриси преди обяд, с опитни куртизанки около привечерния аперитив и след това да се наслаждава на нощна сексуална оргия с Жулиет.

Твърде вероятно е сексуалната му активност да се е запазила почти до смъртта му, тъй като се знае, че на 83 години, само четири месеца преди да почине, дневната му доза секс е възлизала на осем порции...

Юго жадува за връзки със страстни, пламенни жени, но по-скоро държи на достатъчния им брой. Физическата му сила, а и славата му, са достатъчно силни афродизиаци и той се радва на

истински парад от желаещи го партньорки

Почти всички са съвсем млади, дори и такива на възраст да му бъдат внучки. Жулиет, която е голямата любов на живота му, е толерантна към сексуалната му активност. През 1844 г. тя временно е изместена от Леони Д`Оне – млада омъжена аристократка. Аферата скоро се превръща в шумен скандал, когато ревнивият съпруг на Леони урежда двойката да бъде заловена от полицията, както се казва – в деликатно положение. Заради привилегиите си като пер на Франция Юго отървава правосъдието, но Леони е изпратена в затвора за прелюбодеяние.

С основание се предполага, че между 1848 и 1850 г. Юго е имал

връзки поне с 200 жени

Дори на 70, той успява да съблазни 22-годишната дъщеря на писателя Теофил Готие, като е твърде вероятно точно по същото време да е имал връзка и със Сара Бернар.

Въпреки тълпите жени, търсещи вниманието му, Юго винаги се връща при Жулиет, която нарича „истинската ми съпруга”. Любовта им продължава 50 години. През голяма част от това време те живеят разделени, но когато е възможно, Юго я посещава всеки ден. Тя пък му пише 17 000 любовни писма. На 77 г. умира в ръцете му и въпреки че сексуалните му похождения продължават през двете останали години от живота му, изглежда, че смъртта на Жулиет прекършва неговия дух.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл