ВиК-Шумен с конкурс за рисунка и песен

Традиционният конкурс на „Водоснабдяване и канализация Шумен“ ООД „Водата – извор на живот“ вече няма да бъде само за малки таланти художници, дружеството разширява възможността за участие. Всяко дете може да изпрати и своя приказка, есе, стихотворение, поздравителна картичка, дигитална рисунка, оригинално пано или макет, както и авторска песен. "Нашата цел е предстоящото 21-во издание да предостави повече възможности за творческа изява. Предвидени са предметни и парични награди за авторите, чийто творби бъдат отличени от журито", съобщават от дружеството. Целта на надпреварата, посветена на Международния ден на водата 22 мрат, е да привлече вниманието и да предизвика загриженост у подрастващите към опазване и разумно използване на най-ценния ресурс на планетата – водата.

Творбите ще се приемат на адреса на ВиК-Шумен. На гърба на произведенията трябва бъдат изписани четливо с молив трите имена на участника, адрес, телефон, степен на училищно образование, учебно заведение.

Приказки, есетата, стихотворения, дигитални рисунки и авторски песни ще се приемат на: [email protected], като също трябва да бъдат посочени данните на участника. Краен срок за предаване на творбите е 16 часа на 10 март.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България