Вили Вуцов става треньор по баскетбол

Футболният треньор Велислав Вуцов ще смени спорта за един ден. Бившият наставник на „Левски“ ще води отбора на Турските авиолинии в баскетболния Мач на звездите. Вуцов редовно гледа мачове от мъжкото първенство, като следи най-вече „Левски“. Той прие предизвикателството на организаторите, а негов партньор ще бъде треньорът на "сините" баскетболисти Мануел Марков.

„Обичам баскетбола и следя отблизо вътрешното първенство - заяви футболният спец. - Запознат съм с качествата на играчите и мисля, че ще се справя с това предизвикателство. Ще поискам съвет и от моя добър приятел Тити Папазов.“

Срещу него начело на тима на „Шкода“ са Любомир Минчев („Берое“) и Александър Дяковски („Спартак"-Плевен). Футболното присъствие ще е сериозно и на терена. Футболистът на „Черно море“ Георги Илиев и треньорът на „Черноморец“ (Балчик) Георги Иванов-Геша ще играят в демонстративен мач под наслов „Аз обичам баскетбола“, който има за цел да популяризира играта сред подрастващите. Волейболът ще е представен от „моряците“ Вангел Велинов и Стефан Георгиев, а спорта ще смени и бившият президент на хандбалната федерация Александър Евтимов. Водещ на шоуто ще е актьорът Асен Блатечки.

Мачът е в неделя от 16,30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт