Вилма Елес се завърна на екран

Коварната Каролин от "Времето лети" мечтае за положителна роля

Актрисата с германски произход, която придоби световна слава след участието си в семейната драма "Времето лети", се включва със специално участие в новите епизоди на най-гледаната в момента в Турция романтична комедия "Новата булка". В хитовия сериал на ShowTV Вилма пресъздава образа на Хелга, като финалът на втория сезон на поредицата е на 9 юни.

Вилма Елес стана популярна у нас със сериала „Времето лети“, където изигра ролята на лошата холандка Каролин. Всъщност актрисата е немкиня. Родена е на 18 октомври 1986 г. в Колоджн, Германия и е второто сред общо петте деца в семейството.

Започва актьорската си кариера, когато е едва на 16 години, с малки роли в германските театри. Когато е на 19 , играе във филмови продукции, като общия им брой към момента е над 20.

През 2010 г. получава предложение за участие в турската семейна драма "Времето лети" - ролята на любовницата на капитан Али (Еркан Петеккая), която съсипваща семейството му. Първоначално тя не знае турски и учи репликите си наизуст, без да знае какво говори, въпреки, че знае три езика - своя майчин германски, английски и френски. По-късно започва да взима уроци по турски и така постепенно го научава.

Освен в телевизионни и кино-продукции, Вилма участва и в много рекламни клипове на различни компании, ставайки и рекламно лице на някои от тях, като определено цялата си световна популярност печели именно след участието си във "Времето лети".

"Въпреки, че вече мога да водя разговори на турски, аз продължавам да ходя на уроци, за да се усъвършенствам докрай", споделя актрисата и твърди, че вече чувства Турция като своя втора родина. "Истанбул превзе сърцето ми и вече го чувствам като свой втори дом. На което и други място да отида, винаги се връщам в този град, не знам с какво, но привлича адски много и прави всеки, дошъл да живее в него, свой заложник, заложник на красотата, античността, уютността", казва в интервю актрисата.

Освен заслужена популярност, в Турция Вилма Елес намери и голямата си любов. Омъжи се за местния бизнесмен Керем Джогюш и роди първите си рожби на 22 юли 2015 година - близнаците Мелоди Евита Вероника и Милат Аристо Керем. Изкусителната германка, избра да даде живот на децата си в Чикаго. Това се случи, след като сериала „Времето лети” вече е бе направила суперзвезда в Турция и страните, в който той бе излъчен. Блондинката преживя уморително пътуване над Океана и продължило тридесет часа раждане, което в крайна сметка приключи с бързо цезарово сечение.

Няколко месеца след това актрисата сподели, че има няколко предложения да се снима в турски сериали и филми, които в момента обсъжда. "Ако всичко върви добре, публиката ще ме видите отново в отрицателна роля. Честно казано, омръзна ми героините ми да са лоши, но надявам се някой ден да ми предложат и положителна роля", изрази надежда актрисата.

Обитава огромен апартамент в Истанбул

Днес германката живее в апартамент в близост до подземното метро в мегаполиса Истанбул, известно като Tünel. Репортерите, снимали в дома ѝ, бяха посрещнати от нейната домашна любимка - котката Джаз. Вилма ги приветства с емблематичното си "Hoşgeldiniz" ("Добре дошли") със силно изразен акцент.

От терасата на апартамента се разкрива страхотна гледка към Бейоулу - един от кварталите в европейската част на Истанбул. Вилма споделя, че от първия път, когато дошла в града, се влюбила в него и особено в тази негова местност, защото я зарежда с много хубава енергия.

"Принципно ставам много рано и първата ми работа, щом се събудя, е да изпия чаша билков чай. Вечер си лягам най-късно към 01.00 часа", споделя тя. Типично в германски стил, Вилма се стреми да оползотвори всяко кътче в дома си, който е голям 400 кв. м. и има таванско помещение, голям хол и коридор, пет стаи, две бани и кухня. Запалена е по минималистичния стил на обзавеждане и именно заради това в дома й няма нищо ненужно. Обожава декорациите от камъни сваровски и най-вече ангелчетата си. Любимият й цвят е лилаво и неслучайно голяма част от мебелите в апартамента ѝ са в тази гама.

Освен актриса тя работи и като модел – дефилира на седмиците на модата в Берлин, Шанхай и Париж, а от две години има своя дизайнерска линия за турската марка Adil Isik.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали