"Виляреал": Не се признаваме за мъртви

Въпреки че шансовете за класиране на полуфиналите в Лига Европа на "Виляреал" намаляха значително след загубата с 1:3 от "Валенсия" в първия мач, като от тима отказаха да се предадат. Нападателят на "жълтата подводница" Жерард Морено заяви, че място за примирение няма.

"Срещата вървеше към 1:1, което правеше реваншът отворен - каза играчът на "Виляреал". - После дойде 90-ата минута, когато "Валенсия" ни вкара два гола. Може би ни убиха, но ние няма да се признаем за мъртви. Има още един мач и трябва да бъдем оптимисти, въпреки че ще сме малко нервни в следващата среща".

На подобно мнение бе и Хави Кайеха, треньор на "Виляреал".

"Направихме много добри 75 минути, в които имахме превъзходство и шанс да водим в резултата - каза наставникът. - Да, обаче срещите са по 90 минути. В тях бяхме победени. Съперникът ни бе по-добре физически и ни нарани. Резултатът е несправедлив, но има още един двубой. Има да свършим много работа, ако искаме да направим нещо значително".

На "Естадио де ла Серамика" „Валенсия“ с гол на Гонсало Гедеш (6). Санти Касорла (36) изравни от дузпа и върна „Виляреал“ в мача. "Прилепите" обаче се добраха до победата с попадения на Даниел Вас и отново Гедеш в продължението на срещата.

„Уважаваме изключително много нашия опонент и изобщо не смятам втория мач за протоколен – каза Марселиньо, треньор на „Валенсия“. - Имаме много добри шансове да продължим, но все пак "Виляреал" записа първа загуба в Европа тази година, а това не е за подценяване".

Снимка: Twiiter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят