Винената партия у нас се готви за Конгрес

Най-обичаната партия у нас „Винената партия“ се готви за своя 23-ти Конгрес. Вечният и несменяем лидер на формацията Иван Лулейски обясни,че тази година на Конгреса ще участват близо 200 делегати, а ще има и прием на още нови членове.

По традиция Конгресът ще бъде в ресторант на град Симитли, където е седалището на Винената партия. Делегатите ще носят бутилки с вино, за да премине партийното събитие плавно, без нерви и с веселба. Най-напред обаче ще е официалната част, в която председателят на партията Иван Лулейски ще направи отчет за последните 12 месеца партиен живот. Всички ще станат на крака и ще посрещнат знамената на България, на Европейския съюз и на партията, а след това ще изслушат трите химна.

„Нашата уникална партия расте, но не старее. Напливът за членство продължава, няколко души ще получат своите партийни книжки на самия форум, на други 15 през тази година връчихме членските им карти. Вече сме близо 1200 души в партията”, заяви председателят Иван Лулейски.

Задължително на Конгреса ще има и конкурс за най-хубави вина в различни категории.

„Нашата основна задача е да сме позитивни личности и патриоти, сплотени от напитката на боговете и от човешки добродетели. Наши символи са веселието, човечността и разбирателството. Нямаме политически амбиции, защото точно това ни съхранява и като партия, и като човеци”, категоричен е Лулейски.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони