Винсент Касел и Тина Кунаки: Романтиката продължава

Звездната двойка празнува първата годишнина от сватбата си

Наскоро 52-годишният Винсент Касел и 22-годишната Тина Кунаки празнуваха първата годишнина от сватбата. Връзката на двойката се разви бързо: романсът им продължи само година преди да завържат възела. По всичко изглежда, Кунаки не е очаквала толкова бързо развитие на събитията. "Когато ми предложи да се омъжа за него, бях изненадана, защото никога дотогава не бяхме говорили за това. Не отговорих веднага, защото просто не го очаквах", признава моделката в интервю.

Малко след сватбата двойката сподели още една добра новина - че ще станат родители. В началото на годината и Кунаки, и Касел публикуваха снимки и видеоклипове в своя Instagram, в които Тина показа вече забележимо закръгленото си коремче.

През цялата продължителност на връзката Винсент и Тина не излизаха често заедно, но бяха шумно отбелязвани на няколко ярки изяви на публично място. Всяка поява на двойката бе активно обсъждано в мрежата и привличаше вниманието на обществеността. Те присъстваха на премиери на филми, модни ревюта и бяха гости на филмовия фестивал в Кан.

От самото начало на връзката си Винсент и Тина

буквално блестят от щастие

и с радост споделяха това със света около тях. Затова в социалните мрежи има много нежни и романтични кадри, които предизвикаха ентусиазъм у феновете им и спечелиха голям брой харесвания.

Когато Венсан Касел стана татко за трети път, пръв за това съобщи в. „Дейли мейл“: "Това е първото дете на актьора от съпругата му - модела Тина Кунаки, за която се венча през август м.г. във Франция в тесен семеен кръг.

Момиченцето е кръстено Амазони - вероятно като жест към Бразилия - страната, в която двойката прекарва голяма част от годината“. Щастливият татко сподели новината за раждането на дъщеричката си с пост в Instagram. Той публикува снимка на идиличен водопад в бразилската дъждовна гора, под която написа "Амазони се роди".

Известно е, че

актьорът беше женен за Моника Белучи

в продължение на 14 години. Двойката се разведе през 2013 г. Тогава Моника разкри, че всъщност тя и Венсан не живеят заедно от 5 години.

Двамата се срещнаха на снимките на филма "Апартаментът" през 1995 г. и се ожениха през 1999 г. Имат дъщери Дева и Леони.

Първоначално никой не вярваше, че любовта между актьора и моделката с шоколадова кожа ще продължи повече от няколко седмици. Животът обаче показа друго. Не само, че продължи, но прерасна и в брачен съюз и светът прие факта, че Кунаки вече официално е заместила иконата Моника Белучи в леглото на актьора.

Тина и Моника имат много общи неща. Тина също израства в Италия. Баща й е родом от Мароко, а майка й от Сицилия.

"Майка ми е нежна, никога не крещи. Една истинска италианска майка. Баща ми е строг, но пък е първият, към когото се обръщам за съвет", признава Тина. Подобно на Белучи, Кунаки започва кариера на модел.

На 24 август 2018-а, без много шум, Венсан и Тина се ожениха във френския град Бидар, но Тина не е причината Венсан да остави Моника Белучи. През август 2013 г. бе оповестен краят на тази любов. Тогава Венсан

избра да живее в Бразилия

а мястото, на което реши да сложи ново начало, бе Рио де Жанейро. С Тина Кунаки той се среща две години по-късно - през 2015-а, на остров Ибиса. Кунаки признава, че първоначално не знаела, че Касел е известен актьор, защото той приличал на всички останали хора.

На 1 август 2016-а Тина обявява в Instagram връзката си с Касел. Тя публикува снимка с него от плажа в Ибиса. Веднага започват коментари относно разликата в годините им и кризата на средната възраст на актьора. Касел предпочита да не обсъжда личния си живот с пресата.

Един месец преди 50-ия си рожден ден (през 2016-а), който е на 23 ноември, Венсан се включва във видеоклип към песента "Cheveux Blancs" на рапъра Black M. В лентата той се появява като възрастен бунтовник със сива коса и брада. Темата за годините отново е на преден план, но него това не го вълнува.

На 30 ноември 2016-а Венсан и Тина се появяват за първи път на официално събитие заедно. Те вървят по червения килим на популярното модно шоу "Виктория сикрет" в Париж. Тогава вечният съблазнител обявява официално връзката си с къдрокосата мулатка. А погледът му към фотографите сякаш гласи: "Ще ме попитате ли още веднъж за кризата на средната възраст?"

През февруари 2018-а

мулатката публикува фотос, на който е топлес

а Венсан определено няма нищо против това, личи от коментара му към въпросната снимка тогава, който гласи: "Обичам те, любима".

През ноември 2017-а някои журналисти разделиха двойката. Появиха се сериозни слухове за раздяла, тъй като Кунаки беше забелязана в Ню Йорк с рапъра A$АP Rocky. После стана ясно, че Тина от години се познава с него и журналистите са развихрили фантазията си.

Касел и Кунаки посрещат 2018-а в Бразилия, а Тина публикува в личния си профил тяхна обща снимка от плажа. Всеки специалист, който разчита езика на тялото, ще каже, че неговата ръка, която той бе сложил върху дупето й, е послание, което гласи: "Тя е моя". С днешна дата Тина вече е официално г-жа Касел.

В едно от интервютата си тя говори за своята голяма слабост към Instagram. "Харесва ми да снимам моментите, които няма да се повторят, и да ги споделям", довери тя. Актьорът изглежда знае това, защото сподели в своя личен профил снимка с любимата си и то в момент, когато двамата се събуждат. Остави и любовно послание: "Този живот е танц от началото до края. Аз съм щастлив и само Бог разбира моята радост. Виждам в теб всичко, което искам".

Въпреки скептицизма на мнозина, романтиката между Винсент Касел и Тина Кунаки продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица