Високо кръвно вкара президента на "Ботев" (Пд) в болница

Президентът на "Ботев" (Пд) Ангел Палийски бе хоспитализиран в понеделник по обяд в кардиологичната клиника на Университетска болница "Свети Георги" в Пловдив.

От най-голямото здравно заведение в града под тепетата уточниха, че ВИП-пациентът не е приет по спешност, а след като потърсил лекарска помощ заради изключително високо кръвно в предишните няколко дни. Босът на "канарчетата" се оплакал, че през последните няколко дни горната граница на кръвното му е надхвърлила 200 и имал постоянно главоболие. "Г-н Ангел Палийски е хоспитализиран за контрол на артериалното налягане и корекция на лечението", уточни проф. д-р Федя Николов, началник на клиниката по кардиология в УМБАЛ "Свети Георги". Оттам уточниха, че са успели да нормализират кръвното налягане на президента на "Ботев" (Пд) и няма опасност за живота му, но той най-вероятно ще остане под лекарско наблюдение поне още няколко дни.

Според хора от кухнята на "Ботев" (Пд) напоследък Ангел Палийски бил под огромен стрес, който се увеличил допълнително от напускането на собственика Георги Самуилов и домакинската загуба с 0:2 от "Дунав" (Русе) в петък вечер на стадиона в Коматево.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони