Висша японска техника за авантюри на 2 колела

Honda Africa покорява всички терени

2018 Africa Twin Adventure Sports

Най-отдалечените, красиви и екзотични места са лесни за покоряване с отлично подготвена за тежки условия машина като новия модел Honda Africa Twin Adventure Sports, който излиза на пазара у нас през пролетта. Този мотоциклет е предназначен за любители на приключенията, които искат да карат през пясък и камъни, в жега и студ, сред прах и мръсотия. Цветовото решение в бяло, червено и синьо е знак на приемственост към славния предшественик, натрупал слава и успехи в най-тежкото офроуд състезание рали „Дакар“.

2018 Africa Twin Adventure Sports

Новият Honda Africa Twin може да бъде използван всекидневно в трафика, за туристически обиколки, за излети в природата или за екстремни пътувания до най-дивите кътчета. Мотоциклетът е станал по-висок, с по-широка и удобна седалка. Водачът и машината са защитени с ветроупорно стъкло, спойлери, усилен протектор на картера и ролбари. Новият резервоар поема 5,4 л гориво повече и увеличава автономния пробег до 500 км. Комфорт и удобство при пътуване създават ръкохватките с подгрев, изводът за зареждане на 12 волта и други екстри.

2018 Africa Twin Adventure Sports

Мотоциклетът е оборудван с нова, подобрена кутия на въздушния филтър, с олекотен балансиращ вал, система за подаване на газ Throttle by Wire с три режима и с контрол на сцеплението. Високотехнологичната автоматична трансмисия с двоен съединител DCT дава възможност и за механична смяна на предавките. Водачът разполага с механичен, директен автоматичен и три спортни автоматични режима. За по-добър контрол в офроуд се активира G бутонът и тогава ездачът управлява съединителя независимо от режима, за да променя сцеплението на задната гума.

2018 Africa Twin Adventure Sports

Фаровете и мигачите са LED и допълнени с функция за сигнализация при аварийно спиране. Двигателят работи в три основни режима – туристически, градски и офроуд, а четвъртият режим позволява на водача да персонализира и променя настройките по свой вкус.

2018 Africa Twin Adventure Sports

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили