Вицепрезидентът Илияна Йотова: Българите вече не вярват на никого

Най-голямото предизвикателство днес е да се спечели доверието на българите, които се умориха и не вярват на никого - това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, която бе специален гост на зимния празник в курорта Семково в община Белица.

Йотова обясни, че в момента целта на президентската институция е да бъдат проведени честни предсрочни парламентарни избори.

“Българите трябва да отидат до урните и да гласуват според убежденията си, за този който смятат, че ще донесе добро на страната. Това е нашата амбиция”, обясни още Йотова.

Тя присъства на събитието по покана на кмета на Белица Радослав Ревански. Йотова му гарантира, че общината има пълната подкрепа на “Дондуков” 2 за развитие на Семково. Кметът є каза, че в момента земята в курортната зона не е общинска.

“Това спъва местната власт да развива курорта, за да привлича повече туристи от страната и чужбина. Общината води разговори със земеделското министерство, за да търси решение на този проблем. Единият начин е държавата да ни дари тази земя. Другият е да направим замяна на гори срещу гори. Това е ключът към напредъка на туризма в целия район. Семково и Паркът за танцуващи мечки са туристическите ни перли”, разказа Ревански.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика