Владимир Тошев: Ако изказването на Жаблянов не е комунистическа тирада и той не е дървена комунистическа глава, аз се извинявам

Ако това, което чухме в продължение на 25 минути тук, не е комунистическа тирада и болшевизация на БСП и Валери Жаблянов не е дървена комунистическа глава, аз се извинявам. Това заяви от парламентарната трибуна народният представител от ПГ на ГЕРБ Владимир Тошев по време на дебатите по исканата от управляващото мнозинство оставка на зам.-председателят на парламента Валери Жаблянов.

Тошев взе процедура по лично обяснение, защото бе поименно споменат от Валери Жаблянов по време на неговото изказване заради реплика от място. „Аз не псувам. Ако дървена комунистическа глава е псувня, се извинявам. Искам да ви кажа защо го казах. Моят баща е лежал 22 месеца в Белене, осъден от дядото, бащата или чичото на Жаблянов”, коментира Владимир Тошев.

„6 вола, 4 коня и 62 овци е продал дядо ми, за да откупи баща ми от Белене, за да излезе бащи ми жив и да ме има мен на този свят”, допълни той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика