Владинова ще блесне и в шоуто на Нешка

Двойните олимпийски шампиони от младежките игри Мариела Костадинова и Панайот Димитров ще покажат уменията си пред родна публика утре в НДК.

Българската публика отново ще види изпълненията на Невяна Владинова, този път в спектакъла на Нешка Робева „Има такова шоу“ в сряда от 20 часа в зала 1 на НДК. Само преди дни капитанката на гимнастичките се върна от Дубай, където обра отличията – спечели злато в многобоя, взе и 4-те титли на отделните уреди, но и получи приза за Кралица на красотата.

Шоуто на именитата ни треньорка ще бъде благотворително. Средствата ще отидат за подпомагане на спортовете, участници в спектакъла.

Пред публика ще излезе и изгряващата ни звезда Боряна Калейн, която бе в отбора, спечелил сребро от мондиала по художествена гимнастика в София. Катрин Тасева обаче ще отсъства, тъй като е извън страната.

Но пък на сцената ще излязат олимпийски шампиони. Уменията си ще покажат акробатите Мариела Костадинова и Панайот Димитров, които ликуваха с две титли на младежките игри в Буенос Айрес.

Почитателите на гимнастическите спо

ртове ще бъдат изненадани още с изпълнения на акробатичен рокендрол, синхронни скокове по батут, както и естетическа гимнастика. А участниците ще бъдат над 300.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт