Владислав Горанов: Борисов може да управлява още много дълго

Не мисля, че му е времето на Бойко Борисов да се оттегля, няма такава перспектива скоро. Не виждам в следващите години да се оттегли. Може още много дълго да управлява, каза министърът на финансите Владислав Горанов в първи коментар след категоричната победа на ГЕРБ над БСП на евровота, в отговор на въпрос за бъдещето на управляващата партия след анонса на премиера по време на кампанията, че ще предаде щафетата на млади хора.

Кампанията на БСП не беше насочена в това да дава отговори, а целеше да дискредитира политическия модел. За втори пореден път след 2017 г. социологията им даваше предимство, но БСП успяха със своята кампания, която отдалечава хората от политиците, да намалят своя резултат, коментира още Горанов.

Твърде рано е да се радваме, но добрият резултат на едни избори дава политическо доверие и перспектива - каза още министърът - Има много неща, които да си правим като изводи от тези избори. Научихме грешките по неправилния начин не за сметка на другия, а за сметка на самите нас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика