Влюбен намушка любимата си, катастрофира и избяга в Странджа

Влюбен мъж намушкал любимата си жена, докато тя била зад волана и въпреки издадена прокурорска заповед да не я доближава.

Посред бял ден Динко, който е родом от несебърското село Тънково се возел в автомобила на пострадалата- 49 годишна жена от Камено. Двамата имали бурна любов, все се карали и ревнували. "Не им отива на годините, той гони шейсетака, а тя не е първа младост", коментираха техни съселяни. При поредна караница преди няколко месеца, Бургаският районен съд издал ограничителна заповед Динко да не доближава каменовката. После обаче двамата пак се сдобрили.

По време на фаталното пътуване, завършило с кървава рана, кибритлиите отново се скарали люто. Минавали край землището на село Русокастро, ккогато Д.Д. нанесъл прорезна рана с нож в областта на врата на 49 годишната жена. После я изкарал от купето на автомобила и- «Сузуки» и потеглил с мръсна газ.

Побеснелият влюбен обаче се преобърнал, защото от нерви загубил контрол над волана и продължил пеша в посока село Тръстиково, в Странджа планина.

Пострадалата е откарана в МБАЛ - Бургас, като след медицински преглед, е освободена за домашно лечение. Динко Д. е обявен за местно издирване.

Работата по случая продължава от служители  на Районно управление – Камено.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право