Вратар не докосва гаджето си след загуба

Изабел Гулар получи годежен пръстен след краха на Германия и Бразилия

Годеницата на немския страж Кевин Трап викала за „селесао“

Той бе закован на пейката и не получи шанс да поиграе на световното, но гаджето му предизвиква фурор и наелектризира феновете с всяка своя изява. Германският вратар Кевин Трап и бразилската топманекенка Изабел Гулар бяха в крайно неравнопоставено положение на мондиала. В националния отбор на Германия футболистът на “Пари Сен Жермен” бе резерва на резервата Марк-Андре тер Щеген (“Барселона”), с когото гледаха в игра титуляр Мануел Нойер (“Байерн”). В личния си живот обаче Трап си намери късмета в красивото лице и изваяното тяло на бразилката Изабел.

Двамата си лягат в едно легло, но на световното “играха” в различни отбори. Моделката е запалена фенка на “селесао” и го демонстрира, като си пусна секси снимка по шорти и фланелка на националния отбор пред телевизора, развявайки националното знаме в подкрепа на Неймар и компания. Изабел избягва компанията на останалите жени и приятелки на футболистите от германския национален отбор, които са заедно на мондиала и ходят на мачовете на мъжете си.

“Изпращах цялата си подкрепа на момчетата в Русия”, разгорещява себе си и почитателите си в социалните мрежи знойната Изабел.

Тя има всички основания да претендира за кралица на футболните половинки, а зад стегнатите си задни части е оставила забележителна кариера на модния подиум. Бразилката позира като модел от 14-годишна, появявала се е десетки пъти на корици на популярни списания и е обявена за една от 100-те най-красиви жени в света. Изявява се и в популярното шоу за дамско бельо “Ангелите на Виктория Сикрет”.

Приятелката на Кевин Трап е имала е връзка с друг бразилски футболист, както и със световноизвестния актьор Чарли Шийн, на когото мимолетно партнира в ролята на гадже в сериала “Двама мъже и половина”. От 2015 г. тя и вратарят на “Пари Сен Жермен” са двойка. В интервю за бразилски блог красавицата извади пикантни детайли изпод одеалото, което дели с футболиста:

“С Кевин правим любов по 4-5 пъти на седмица. Но когато отборът му загуби, той е като болен. Дори да му се появя по най-сексапилното бельо, в тези дни не правим секс. Когато обаче побеждава, никой от нас не мигва през нощта...”

За съжаление на бразилката Кевин и неговите германци са аут от мондиала. Същото сполетя и “селесао”. За утеха обаче Изабел получи... предложение за брак. 27-годишният германец обяви това чрез видеоклип, който публикува в инстаграм. На него се вижда годежният пръстен върху ръката на 33-годишната бразилска красавица.

“Този незабравим момент не може да бъде описан с думи. Изабел Гулар, моя бъдеща жена”, написа към клипа вратарят на ПСЖ. “Когато срещнеш някого, който променя във всички аспекти живота ти, значи той е правилният за теб. Кевин Трап, обичам те”, пък гласи постът на Изабел.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена