Време е за ужаси по Стивън Кинг

„Гробище за домашни любимци” е филмът на седмицата

Режисьори са Денис Уидмайър и Кевин Кьолш

“Гробище за домашни любимци” е най-очакваната премиера на седмицата и събитие за всички почитатели на хорър киното и творчеството на Стивън Кинг.

Филмът е нова и амбициозна екранизация по един най-добрите и страховити романи на известния като краля на ужаса писател.

Ето го и сюжета: “Доктор Луис Крийд (Джейсън Кларк), заедно със съпругата си Рейчъл (Ейми Саймец), дъщеря им Ейлин, малкия им син Гейдж и котката Чърч, се премества от Чикаго в малкото градче Лъдлоув в провинциален Мейн. Идиличният им живот в новия им дом се преобръща, когато Гейдж загива, блъснат на магистралата до дома им. Обсебеният и побъркан от скръб Луис ексхумира трупа на сина си и го закопава в прокълната индианска местност, превърната от местни деца в гробище за домашни любимци. Трупът възкръсва и ужасът на отвъдното се отприщва...”

Режисьори на “Гробище за домашни любимци” (”Pet Sematary”) са Денис Уидмайър и Кевин Кьолш (”Starry Eyes”), а сценаристи са Дейвид Кайганич и Джеф Бълър, по романа на Стивън Кинг. В ролите са Джейсън Кларк, Джон Литгоу, Наоми Френет, Ейми Саймец, Жете Лорънс, Алиса Брук Левин, Хюго и Лукас Лавоа и др.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино