Всички мъже във волейболната „Марица” (Пд) се остригаха нула номер

Старши треньорът Иван Петков и екипът му спазиха обещание, дадено през месец май

Всички мъже от спортно-техническото ръководство на женския ни волейболен шампион „Марица” (Пд) лъснаха с голи глави през уикенда, след като се постригаха нула номер.

По този начин те спазиха обещанието, дадено още през месец май от старши треньора Иван Петков. Тогава по случай златния дубъл на „жълто-сините” неговият помощник Николай Касабов се появи с жълта брада и синя коса на купона по случай спечелването на републиканската титла и Купата на България, а старши-треньорът обеща голи глави в щаба си, ако маричанки успеят да влязат в първи път в историята в групите на Шампионската лига. Голямото подстригване се случи в елитен салон за красота в пловдивския квартал „Кършиака”, където майсторките на машинката се погрижиха за новия облик на волейболните специалисти и внимателно изпълниха специалните претенции на всеки един от екипа на Иван Петков.

С нови прически освен него се сдобиха мениджърът Борис Халачев, физиотерапевтът Петър Караджов, кинезитерапевтът и помощник-треньор Николай Касабов, статистикът Благовест Тодоров и пресаташето Николай Марков. Младата физиотерапевтка Теодора Симеонова показа солидарност с колегите си и боядиса в синьо няколко свои кичура. Другият помощник-треньор Кристиан Михайлов пък подсигури присъствието и на двата клубни цвята в цялостния стайлинг, като половината му коса блесна в жълто, а другата половина – в синьо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони