Втора поредна година: Arte Spa&Park Hotel***** - Най-добър петзвезден SPA хотел за 2018 г. в България и на Балканите

Прецедент в историята на туристическите награди, за първи път един и същ хотел взима награда две поредни година в една и съща категория

На пети декември  2018 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Balkan Awards For Tourism Industry  връчиха своите годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.  Отличени бяха: Общини, Хотели, Ресторанти, партньори и приятели на хотелския бизнес в България и на Балканите.

Прецедент в таз годишната церeмония беше това, че наградата за „Най-добър петзвезден SPA хотел на 2018г.“ за втора поредна година отиде при Arte Spa&Park Hotel, Велинград. За първи път, в две поредни години призьорът е един и същ.

„Благодарим за поредната висока оценка и изказаната признателност към нас. За втора, поредна година получаваме приза “Spa хотел на годината на България и Балканите”, ясно осъзнаваме, че сме първите постигнали това. Гордо мога да кажа, че в много неща бяхме първи... в това също, съзнаваме отговорноста, ангажимента и предизвикателството, пред това да бъдеш пръв, пред това да строиш модели за подражание. Вярвам, че ни предстоят още много поводи за гордост и празник...още много поводи да бъдем първи, защото Arte не е просто хотел, Arte e организъм като моя и Вашия. Арте диша, живее, копнее, помага, обича! - каза Анна Божкова – Генерален Директор на Arte Spa&Park Hotel, Велинград.

За кратките си две години Arte Spa&Park Hotel успя да се превърне в любимо място за релакс и незабравимо преживяване… в „различния“ хотел – този, кoйто освен нощувка, вечеря и Spa предлага емоция и спомен, желание и копнеж. С невероятната си локация сред дивни, борови гори, а в същото врема на километър от центъра на курорта, комплексът дава на гости си неограничени възможности.

Емблематичният интериор на Arte Spa&Park Hotel, Велинград намери място в десетки фотоси, клипове и  публикации. Идеята да Ви доближи максимално до природата е вплетена в материалите, които са използвани в хотела и в характерните му мотиви. Качествата и характеристиките  на „Живата минерална вода“ са добре познати и ценени в цял свят.

Безспорно  най-голямото преимущество на Хотел №1 е екипът, който се грижи за всички гости. Екипът, който съумява да кара гостите си да се чувстват желани, обгрижени… да се чувстват „като удома си“

Arte Spa&Park Hotel - Дом далече от Дома!

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм