Вход свободен за представянето на „Левски“

Вход свободен обяви ръководството на „Левски“ за предстоящата контрола с „Олександрия“ в четвъртък. Ръководството призова феновете за подкрепа, а двубоят се явява и официално представяне на тима преди старта на новия сезон и мачовете от Лига Европа. Срещата с украинския тим ще се състои на стадион „Георги Аспарухов“ и е с начален час 18:30. През 2016 година двата тима отново играха един срещу друг проверка, но в Австрия, завършила с успех с 3:2 за „сините“.

Преди контролата се очаква да бъдат представени новите попълнения, стражът Мартин Полачек и халфът Давиде Мариани, както и останалата част от отбора. Това е третата и най-вероятно последна проверка за тима преди срещите от евротурнирите с „Вадуц“. През юни тимът на Делио Роси надви „Хебър“ с 4:0, но след това отстъпи на „Септември“ с 1:2.

Очаква се сега срещу „Олександрия“ в игра да се завърнат лекувалите контузии бранители Иван Горанов, Милош Цветкович и Давид Яблонски. В лазарета продължават да бъдат Ривалдиньо, Нашименто и Паулиньо. Най-зле е положението с бразилският флангови футболист, който е под въпрос за първите официални срещи на тима.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ